• informatika
  • .
  • kommunikáció
  • .
  • innováció

Együttműködés

Szolgáltatások és kooperáció

Széles spektrumú szolgáltatásokkal várjuk az érdeklődő ipari partnereket. Legyen szó egy egyszeri probléma alvállakozóként történő megoldásáról, vagy egy több éves pályázaton való közös konzorciumban történő indulásról, ránk számíthat! Küldetésünknek érezzük, hogy a flexibilis projektmenedzsmentnek és magasan kvalifikált csapatunknak köszönhetően a piaci igényekre és követelményekre gyors és naprakész ipari megoldásokkal reagáljunk. A K+F tevé­kenység során szerzett tudást és kompetenciát képesek vagyunk hasznosítani a gazdaságban, egyúttal az ipari együttműködések révén mindezeket gyarapítani és fejleszteni tudjuk az infokommunikációs technológiák és rendszerek területén.

Kapcsolatok és tapasztalatok

Kiterjedt ipari és egyetemi kapcsolatrendszerünknek köszönhetően eddigi tapasztalatainkat és szakértelmünket hasznosítva vagyunk képesek a távközlés és informatika területén felmerülő szinte bármilyen ötletre vagy problémára gyors, innovatív és komplex megoldást kínálni a legmodernebb technológiák és fejlesztések bevonásával. Tudományos fokozattal rendelkező kutatóinkkal együttműködve a legösszetettebb műszaki, elméleti kérdésekre is megalapozott, gyakorlatias válaszokkal szolgálunk.

100 százalékos támogatási arány és GOP pályázati lehetőségek

A nonprofit cégekre jellemző, 100 százalékos támogatási arányunk vonzó lehet a közös pályázatokban gondolkodó cégek számára. Vidéki fióktelepünk lehetővé teszi, hogy a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) keretében kiírt pályázatokon is részt vegyünk.

Startupjaink

Kutatás-fejlesztési eredményeinkre alapozva, innováció inkubációs munkánknak köszönhetően cégünk új vállalkozásokat indított el, melyek fejlődését továbbra is segítjük szakmai támogatásunkkal.


Samebug Kft.

www.samebug.io

Smart City Solutions Kft.

www.smartcitysolutions.hu

WSN Aqua Kft.

www.wsnaqua.hu

Partnereink

Számos elégedett ügyfelünk és együttműködő ipari kapcsolatunk közül tekintse meg kiemelt partnereinket:


Bird Telecom Kft.

www.birdtelecom.hu

ITware Kft.

www.itware.hu

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

www.nmhh.hu

Nokia Solutions and Networks

www.nsn.com

SimpTech Kft.

www.simptech.hu

TcT Hungary Kft.

www.tct.hu

Virgo Systems Kft.

www.virgo.hu