• informatika
  • .
  • kommunikáció
  • .
  • innováció

Rólunk

Összhangban a piaci igényekkel

Cégünk 2008-ban történt megalakulása óta olyan kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységet végzünk, amely valós üzleti értéket képviselő szellemi alkotásokban és eredményekben (termék, technológia, alkalmazás, szolgáltatás) testesül meg. A hazai távközlési és informatikai szektor meghatározó vállalkozásaival folytatott együttműködéseink és ezek során megvalósult sikeres referencia projektjeink tanúskodnak eredményeinkről és kompetenciánkról. A piaci igények változását követve és a folyamatos technológiai innovációt szem előtt tartva törekszünk ügyfeleink maximális elégedettségének elérésére.

Közvetlen műszaki egyetemi háttér

A szervezet célja, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem környezetében lévő hallgatókat és szakembereket intézményesített formában, az Infokom-Innovátoron keresztül hozza össze a piaci igényekkel, összehangolva ezáltal a felsőoktatás, valamint a gyártó- és szolgál­tatóipar kölcsönösen előnyös együttműködését a távközlési és informatikai kutatás-­fejlesztés területén. Főállású munkatársaink mellett számos tudományos kutató és hallgató dolgozik a projektjeinken, szakembereink és doktoranduszaink pedig aktívan részt vesznek az egyetemi oktatásban is. Az egyetemi hallgatóknak lehetőségük van a részállásban történő foglalkoztatás mellett szakmai gyakorlatot, illetve önálló laboratóriumot végezni szervezetünknél.

Kvalifikált és tapasztalt szakembergárda

Szakembereink magasan képzett mérnök informatikusok, villamosmérnökök, mérnök-közgazdászok, rendszer és alkalmazás fejlesztők, grafikusok és ipari formatervezők, valamint tudományos fokozattal rendelkező kutatók, doktoranduszok. Speciális szakértelemmel rendelkező munkatársaink értékes, gyakorlati tapasztalatokkal rendelkeznek a legkülönfélébb piaci termékek megvalósításában is: a legnagyobb távközlési cégek számára implementált üzleti szolgáltatásoktól, a banki rendszerekhez fejlesztett innovatív kommunikációs csatornákon át, a legkorszerűbb rádiós technológiákat alkalmazó egyedi hardverek elkészítéséig.

Vezetőség

Cégünk munkáját olyan kvalifikált szakemberek irányítják, akik kiváló kutatás-fejlesztési és ipari tapasztalatokkal rendelkeznek:Dr. Szabó Sándor
ügyvezető